Omakotitonttien esittely ma 6.10. klo 18

3.10.2014

Vitapoliksessa on nyt myynnissä uusia omakotitontteja. Muuramen Kinkomaan uusimmista myytävistä tonteista kaksi on omarantaisia ja neljä kuivan maan tonttia.
”Näiden uusien rantatonttien myyntiä on jo odoteltu. Niissä on hyvät valmiit rannat ja pitkä rantaviiva ja ne avautuvat hienosti aurinkoon päin”, projekti-insinööri Anna Tiainen Jykes Kiinteistöt Oy:stä sanoo.
”Uudet tontit sijaitsevat Vitapoliksen omakotialueen eteläpäässä, osoitteessa Mäkipajanranta. Ne ovat viimeiset tontit tältä alueelta”, hän jatkaa. Omakotialue muodostaa rauhallisen asuinalueen päättyvän tien varrelle. Aluetta ei rasita läpikulkuliikenne ja tilavat tontit on sijoitettu tien varteen niin, että jokaisella on myös omaa rauhaa. Mäkipajanranta muodostaa kylämäisen kokonaisuuden, mistä on lyhyt matka mm. päiväkotiin, kouluun ja bussipysäkille. Vitapoliksen päärakennuksen palvelutarjonnan laajentuessa palveluita tulee kävelymatkan etäisyydelle koko ajan lisää. 
Nyt myyntiin tulleet omarantaiset tontit ovat kooltaan noin 1 800 neliömetriä. Kuivan maan tontit puolestaan vaihtelevat 1 500 neliöstä 2 500 neliöön. Kaikilla tonteilla on rakennusoikeutta yli 350 neliömetriä.
Vitapoliksesta on tämän vuoden aikana myyty neljä tonttia, joista yksi oli omarantainen ja kolme kuivan maan tonttia. Ensimmäiset tonttikaupat alueella tehtiin jo vuonna 2011. Kaikkiaan alueella on 23 omakotitonttia.
”Tänä kesänä alueella on rakennettu neljää omakotitaloa. Aiemmin on jo rakennettu seitsemän taloa”, Tiainen kertoo.

Vitapoliksen omakotialueen kunnallistekniikka ja kaukolämpöverkko ovat valmiina, ja tonteille pääsee rakentamaan heti.

Lisätietoja tonteista