Tonttitarjouskilpailu 1.3.-1.4!

24.2.2017

Vitapoliksen viimeiset pientalotontit tulevat myyntiin 1.3.–1.4. Tontit myydään tarjousten perusteella niille määriteltyjen pohjahintojen mukaan.

Myyntiin tulee viisi kuivanmaantonttia Mäkipajanrannasta. Tontit ovat kooltaan 1500 – 2500 m² ja rakennusoikeutta jokaisella tontilla on runsaasti, 417-642 kem². Tonteille pääsee rakentamaan heti.

Yhteensä Mäkipajanrantaan on kaavoitettu 23 tonttia ja tähän mennessä alueelta on myyty 18 tonttia, joista kymmenen on omarantaista. Nyt jäljellä on enää viisi kuivanmaantonttia.

Alue on kulttuurihistoriallisesti arvokas entinen parantola-alue Kinkomaalla, Muuramessa. Kävelyetäisyydellä ovat päiväkoti, koulu ja ruokakauppa. Upeat ulkoilumaastot alkavat ovelta ja alueella on asukkaiden käytössä tenniskenttä, frisbeegolfrata, venelaituri ja uimaranta.

Tontteja myy Kiinteistö Oy Kinkomaan Vitapolis, jonka omistavat Jykes Kiinteistöt Oy, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri ja Muuramen kunta. Vitapoliksen kehittämisestä ja hallinnoinnista vastaa Jykes Kiinteistöt Oy.

Tarjouskilpailuhakemukset on jätettävä suljetussa kirjekuoressa Jykes Kiinteistöjen toimistoon 1.4. mennessä. Tontteja esittelee paikan päällä Mika Karjalainen, mika.karjalainen@vitapolis.fi Tarjouskilpailumateriaalit löytyvät täältä.