Vanniset myös K-Market Kinkomaan kauppiaiksi

28.9.2016

Muuramen Kinkomaalle rakennettavan uuden K-Marketin kauppiaiksi tulevat Marko ja Kati Vanninen, jotka ovat myös Keljonkankaan K-Market Kotiväylän kauppiaita.

Vanniset jatkavat myös K-Market Kotiväylän kauppiaina. Keskon strategian mukaisesti K-kauppias voi ottaa olemassa olevan kauppansa rinnalle myös toisen kaupan.

Marko ja Kati tulivat keväällä Kotiväylään ja Marko kuvailee aikaa railakkaan työntäyteiseksi. He ottivat kuitenkin rohkeasti uuden kaupan haasteen vastaan.  ”Näemme, että saamme useita synergiaetuja kahden näin lähellä olevan kaupan kesken, mm. tavaraostoissa ja, kun henkilökuntamme voi työskennellä molemmissa kaupoissa”, kertoo Marko. ”Jaamme Katin kanssa aikamme kahden kaupan kesken”.

Kinkomaan K-Market tulee olemaan moderni uuden ajan lähikauppa ja se avataan marraskuun alkupuolella. Henkilökuntaa tarvitaan kuusi työntekijää.

Lisätietoja: K-kauppias Marko Vanninen, puh. 040 587 4749

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi.