Laadukas hoito on seuraa ja välittämistä

Vitapolis tarjoaa monimuotoista hoiva- ja palveluasumista. Alueella toimii kolme nykyaikaista ja laadukasta hoivakotia. Vitapoliksessa tärkeintä on hoidon laatu ja asukkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kaikissa palveluasunnoissa ja hoivakodeissa riittää henkilökuntaa vuoden jokaisena päivänä. Asukas voi itse valita tarvitsemansa arjen tai terveydenhuollon palvelut. Apu on aina lähellä.

Kodinomaista palveluasumista

Kodinomaisuus syntyy vaihtoehtoista ja yksilönvapaudesta. Jokainen asukas saa sisustaa huoneensa omilla huonekaluillaan mieleisekseen. Huoneen koko on keskimäärin 25 m², ja kaikkiin asuntoihin on saatavilla turvapuhelimet ja muut informaatiojärjestelmät.

Vitapoliksen alueella näkyy koko elämän kirjo. Hoiva- ja palveluasunnoissa syödään monipuolista kotiruokaa, nautitaan kauniista ympäristöstä ja ulkoillaan asukkaiden toiveiden mukaan. Alueelle on tulossa muun muassa aistipuisto. Vitapoliksen historiaan ja tulevaisuuden suunnitelmiin voi tutustua jo rastipolulla, joka lähtee päärakennuksen edestä.

Palvelut läheisille ja omaisille

Vitapoliksen hoiva-asunnot ovat kodinomaisia, eikä erillisiä vierailuaikoja tarvita. Läheiset voivat tulla käymään milloin tahansa ja osallistua päivittäisiin toimiin. Vitapoliksen palvelut ja kauniit ulkoilumaastot ovat kaikkien alueen vierailijoiden käytössä.

Tule tutustumaan Vitapolikseen! Sivun oikeasta reunasta löydät linkit hoivakotien omille sivuille.