Palveluita vapaa-ajalle ja työntekoa helpottamaan

Vuokraa laituripaikka kaudeksi 2018!

Vitapoliksella on 10 laituripaikkaa vuokrattavana. Lue laidan liitteestä vuokrausehdot ja täytä varauslomake täällä.

Laituripaikan hinta kaudeksi 2018:
150 euroa aisaväli 250cm
200 euroa aisaväli 300cm
250 euroa aisaväli 350cm
300 euroa aisaväli 400 cm

Laituri kartalla.

Paikka soutuveneelle tai vaikka kanootille

Vitapoliksessa on vuokrattavana myös soutuvenepaikkoja! Paikat sijaitsevat mm. uimarannan läheisyydessä. Vuokrahinnat ovat 68€ Vitapoliksen asukkaalle/toimijalle ja 96€ muille. Sopimukset tehdään kalenterivuodeksi kerrallaan. Paikan saa vuokrattua laittamalla sähköpostia minna.helsingius@jykia.fi

Arkipalvelut lisäävät omaa aikaa ja elämän laatua!

Vitapolis on on uudenlainen palveleva asuinalue, jonka tarjonta kasvaa koko ajan! Tässä muutama esimerkki tämän hetken palveluista.

Päiväkoti Satumetsä on satujen ja luonnon ihmeiden päiväkoti. Liikumme viikottain lähiympäristössä ihmetellen ympäröivää luontoa. Toteutamme päiväkodissamme Metsämörritoimintaa.

Sadut ovat myös päivittäin mukana arjessamme. Satujen maailmaan syvennymme kädentöiden, musiikin, liikunnan ja draaman keinoin.

Aurinkoisen keittiöllä toimii päärakennuksen toisessa kerroksessa ja siellä valmistetaan myös päiväkoti Satumetsän ruuat.

  • Koulu

Turvallinen kevyen liikenteen väylä vie Kinkomaan kouluun, joka sijaitsee kilometrin päässä Vitapoliksesta.

  • Kauneudenhoitoa ja hyvinvointia

Teija Tyni hoitaa jalat! Poikkea hemmoteltavaksi jalkahoitoon.

Koko kehon hyvinvoinnin kruunaa IWELLOkeskus. Varaa aikasi Hennalta ja pidä itsestäsi huolta!

Kokous- ja koulutustilat sekä juhlat

Päijänne-sali on päärakennuksen ylimmässä kerroksessa. Tilaan mahtuu 16 henkeä ja siellä on keittiö, wc sekä sohvaryhmä. Kokousvarusteina on videotykki, valkokangas ja fläppitaulu. Tila on juuri remontoitu. Saliin pääsee hissillä aulasta, mutta itse tilaan pitää nousta muutama porras. Ikkunoista avautuu upeat näkymät. Tilavuokra on 25€/h tai 100€/päivä.

Varaa kokoustila Aari isännöinniltä info@aari.fi

Kokoustarjoilut kaikkiin tiloihin saa kätevästi tilattua lounasruokala Aurinkoiselta.

Majoituspalvelut

Tarjoamme loistavat puitteet isojenkin ryhmien pitkäaikaseen majoitukseen. Päärakennuksessa on 134 huonetta ja ne ovat kooltaan 10-50m². Asukkaiden käytössä on yhteiset keittiötilat, sauna, suihkut ja vessat. Huoneet ovat valmiiksi kalustettuja ja sopivat erinomaisesti esimerkiksi komennusmiesten majoitukseen. Hinnat ovat alkaen 350€/kk. Lue lisää laidan esitteestä.

Vitapoliksesta pääsee vartissa Jyväskylän keskustaan ja bussipysäkki on Kinkomaantien varressa, noin 900 metriä päärakennuksesta. Jyväskylän Linkki-VIP palvelee myös Vitapoliksen asukkaita. Ympäristössä on paljon vapaa-ajanviettoon sopivaa tekemistä. Lue lisää täältä.