Yrityshakemisto

Haltija ent. PT-Keskus Oy

Kuuden selkäydinvammaisen perustama maahantuonti - ja markkinointiyhtiö tarjoaa uusimpia ja kehittyneimpiä apuvälineitä, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista. Päätoimipaikkamme on Vantaalla ja aluetoimistomme Vitapoliksessa, Rehapolis2:ssa ja Pieksamäellä.

Hoitohuone Niittypolku

Hoitohuone Niittypolku tarjoaa intialaista päähierontaa, intuitiivista energiahoitoa, energeettistä kauneushoitoa ja taideterapiahoitoa hyvinvoinnin ja elämänilon vahvistamiseen sekä ihmisenä kasvun tueksi.

Hoivakoti Hannala

Hoivakoti Hannala tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.

Hoivakoti Paatela

Hoivakoti Paatelan tärkeä tehtävä on olla viihtyisä ja lämminhenkinen koti niille, jotka eivät enää pysty asumaan omassa kodissaan.

Hoivakoti Rantala

Hoivakoti Rantala tarjoaa Vitapoliksessa ympärivuorokautisia hoivapalveluja 4 ryhmäkodissa, joissa asuu yhteensä 60 ikäihmistä. Jokaisella asukkaalla on viihtyisä ja tilava oma huone, ja yhteensä koko hoivakodin huoneistopinta-ala on 2 800 neliömetriä. Kodinomaisuus, huolenpito ja turvallisuus tekevät Rantalasta paikan, jossa otetaan huomioon sekä ihmisen yksityisyys että hoivantarve.

ISS Palvelut Oy

ISS-konserni perustettiin reilu 100 vuotta sitten 1901. ISS tarjoaa Vitapoliksessa kiinteistönhuolto- ja siivouspalveluja, joita asukkaat voivat tilata tarpeen mukaan palvelutilauslomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä Mika Karjalaiseen.

Iwello

Muutoksen tekijä ja innostuksen luoja. Sellainen on IWELLO. Sitä me siis teemme: luomme mahdollisuuksia voida paremmin.

Jalkojenhoitaja Teija Tyni

Jalkojenhoito- ja jalkaterapiapalvelut. Laaja ja monipuolinen kokemus alalta.

Satumetsä päiväkoti

Satumetsä on satujen ja luonnon ihmeiden päiväkoti Vitapoliksen päärakennuksessa. Liikumme viikoittain lähiympäristössä ihmetellen ympäröivää luontoa. Toteutamme päiväkodissamme Metsämörritoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana on pienryhmätoiminta. Tilamme mahdollistavat rauhallisen leikin ja toiminnan omissa pienryhmissä. Tervetuloa tutustumaan!

Valkoinen talo

Valkoinen Talo tarjoaa johtajuutta ja ihmisen kokonaiskestävyyttä kehittävää valmennusta. Coaching-klinikoiden palveluihin kuuluvat johtajuus-, liikunta-, terveys- ja senioripalvelut.