Hoitohuone Niittypolku

Hoitohuone Niittypolku tarjoaa intialaista päähierontaa, intuitiivista energiahoitoa, energeettistä kauneushoitoa ja taideterapiahoitoa hyvinvoinnin ja elämänilon vahvistamiseen sekä ihmisenä kasvun tueksi.

Intialainen päähieronta on lempeydestään huolimatta voimakas hoitomuoto, joka tuo helpotusta erityisesti stressiperäisiin sairauksiin. Se elvyttää pään verenkiertoa, lisää aineenvaihduntaa, rauhoittaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä ja lisää vireystasoa. Hoidossa käsitellään hartioiden, niskan, yläselän, dekolteen, käsivarsien ja pään alue, ja hoito tapahtuu vaatteet päällä ja tuolilla istuen.

Intuitiivinen energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, jossa hoidettavalle välitetään puhdistavaa ja vahvistavaa energiaa. Hoito vaikuttaa tunteen, mielen ja kehon tasolla. Hoitoon voi tulla esimerkiksi selkäkivun tai huonon itsevarmuuden takia tai vain saamaan lisää keveyttä ja valoa elämään.

Energeettisessä kauneushoidossa keskitytään asiakkaan toivomaan kauneusasiaan ja vahvistetaan kehon kauneutta sekä itsearvostusta energiahoidon avulla.

Taideterapiahoidossa selkiytetään oman elämän kysymyksiä ja vahvistetaan itsetuntemusta energiahoidon ja taideterapeuttisten menetelmien keinoilla. Sanaa taideterapia ei kannata säikähtää, sillä käytännössä se tarkoittaa antoisaa ja helppoa touhua väriliitujen ja maalien, paperin ja kynän, saven, valokuvien tai milloin minkäkin materiaalin kanssa.

http://www.facebook.com/niittypolku/

http://www.niittypolku.fi