Haltija ent. PT-Keskus Oy

RehaMed Oy, Comp-Aid Oy, Bitlips Oy, PT-keskus Oy, Suomen Proteesipalvelu Oy ja ORTOBotnia Oy Ab ovat käynnistäneet sulautumisprosessin yhdeksi yhtiöksi. Sulautumisen on määrä astua voimaan 1.9.2016. Samalla yhtiön nimeksi muuttuu Haltija Group Oy. Uusi kokonaisuus muodostaa asiakkaita apuvälineissä kattavasti palvelevan yhtiön. Yhteystiedoista puhelinnumerot säilyvät muuttumattomina ja henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@haltija.fi

Kuuden selkäydinvammaisen perustama maahantuonti - ja markkinointiyhtiö tarjoaa uusimpia ja kehittyneimpiä apuvälineitä, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista. Päätoimipaikkamme on Vantaalla ja aluetoimistomme Vitapoliksessa, Rehapolis2:ssa ja Pieksamäellä.

Yksilöllisen ja asiantuntevan palvelun lisäksi tuotevalikoimamme on laaja: muun muassa pyörätuolit, seisomatelineet, käsipolkupyörät ja sähköskootterit. Lisäksi tarjoamme lasten apuvälineitä, henkilönostimia ja -nostoliinoja. PT-Keskuksella on myös nettikauppa pt-kauppa.

http://www.ptkeskus.fi/