Tervetuloa rakentamaan tulevaisuuden Vitapolista!

Tule yrittämään Vitapolikseen! Meillä on päärakennuksessa toimitilaa yrityksesi tarpeisiin. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä, upeissa maisemissa Päijänteen rannalla on hyvä yrittää.

Meillä on valmiiksi sisustettuja toimistohuoneita päärakennuksen toisessa kerroksessa. Samassa kerroksessa toimii myös lounasruokala. Sekä päärakennuksessa että alueen muissa rakennuksissa on erikokoisia neuvottelu- ja kokoustiloja. Vuokrahinta on edullinen, vain 11€/m².

Toimitilat.fi -palvelusta löydät tarkempaa tietoa tarjolla olevista toimitiloista. Lisätietoja alueen toimitiloista, tonteista ja rakennuttamisesta antaa Kari Sensio.

Vitapoliksen alueella on vapaita tontteja, ja voimassa oleva asemakaava mahdollistaa runsaasti uudisrakentamista. 13 historiallista rakennusta tullaan kunnostamaan nykyaikaisiksi toimitiloiksi sekä asunnoiksi. Suunnitteilla on useita rakennushankkeita ja asuinalueita.

Majoitustilaa

Tarjoamme päärakennuksesta myös majoitustilaa pitkäaikaiseen majoitustarpeeseen. Asiakkaitamme ovat mm. komennusmiehet. Lue lisää vuokraovi.fi -palvelusta tai avaa vasemmassa laidassa oleva pdf-esite.

Tiedostot

Toimistotilaa

Päärakennuksessa on saman katon alla toimistotilaa, lounasruokala, neuvottelu- ja koulutustilaa sekä runsaasti varastotilaa. Rakennus on Päijänteen rannalla vehreissä maisemissa, jotka insipiroivat työntekoon. Katso video ja tutustu toimitilamahdollisuuksiin!

Nopeasti Jyväskylästä ja Muuramesta

Matka Jyväskylästä autolla vie vartin ja bussilla pääsee lähes yhtä nopeasti. Koe se itse ja katso video ajomatkasta Jyväskylän matkakeskuksesta Vitapoliksen päärakennukselle.

Alueen perustiedot

Uudisrakentamisen mahdollisuudet