Kankaan Arkki

Huippu-modernia toimitilaa

 

Historiallisessa tehdasmiljöössä

 

Etsitkö toimitilaa?

Rakennetaan yhdessä yrityksellesi toimivat toimitilat Kankaalle Jyväskylään. Joustavat ja tehokkaat työtilat parantavat työntekijöiden viihtyvyyttä ja luo edellytykset yrityksen menestykselle.

 

Upea vanha paperitehdas on Kankaan alueen sykkivä sydän ja Kankaan Arkki rakentuu sen kylkeen yhdistäen uutta ja vanhaa. Tee tuloksekasta bisnestä uutta teknologiaa hyödyntävissä toimitiloissa sydämen sykkeessä.

 

Arkkitehtuuriltaan Kankaan Arkki on näyttävä ja rohkeasti omaleimainen. Myös sisustusratkaisuissa tulevat näkymään persoonallisuus ja kunkin yrityksen oma ilme. Uusimman teknologian käyttäminen ja älyratkaisut tekevät arjesta helppoa, sujuvaa ja tehokasta.

 

Kankaalla asuu tällä hetkellä lähes 900 ihmistä ja siellä on myös 600 hengen työpaikka. 

 

Kankaalle on auennut yleinen sauna - mikä ihana syy saunoa työpäivän päätteeksi!

 

Julkinen liikenne toimii ja alueella on myös oma ruokakauppa! 

 

Nyt on oikea hetki ottaa meihin yhteyttä ja saada juuri sinun yrityksellesi tehokkaat toimitilat!

 

Kenelle

 

Työssään viihtyvät työntekijät ovat yrityksen yksi tärkeimmistä voimavaroista. Tarjoamalla viihtyisät ja työntekoon motivoivat tilat, mahdollistat yrityksen menestyksen ja työntekijöiden pysyvyyden.

 

Kankaan Arkkiin rakennetaan toimitilat yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa. Tilojen koot vaihtelevat 100 neliöstä 3000 neliöön.

 

Kankaan Arkin tilat ovat modernia, asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan muunneltavaa monikäyttötilaa, joiden suunnittelussa huomioidaan tilojen jakaminen myös useammalle käyttäjälle.

Toimitilat

 

Kankaan Arkkiin tulee seitsemän kerrosta. Yhdessä kerroksessa on noin 800m² ja se voidaan jakaa neljän yrityksen kesken. Toki saatte niin monta kerrosta kuin haluatte!

 

Kun olemme selvittäneet yhteistyössä yrityksenne kanssa tilatarpeen, on aika siirtyä valitsemaan materiaaleja. Tarjoamme laajan valikoiman lattia- ja muita materiaaleja, joiden avulla toimistostanne tulee juuri teidän näköisenne ja teidän tarpeitanne vastaava.

 

Erityishuomiota kiinnitetään sisäilman laatuun, energiatehokkuuteen sekä toiminnallisuuteen. Kohteelle haetaan ympäristötehokkuudesta kertova LEED-sertifikaatti.

Palvelut

 

Kankaan Arkki tarjoaa yrityksille parhaat palvelut niiden tarpeiden mukaisesti. Palveluiden ei tarvitse rajoittua siivoukseen ja postitukseen. Tarvittaessa olemme valmiit järjestämään yhteiskäyttöauton tai vaikka kauppakassipalvelun. Kuulostaisiko ihanalta hakea työpäivän päätteeksi auto pestynä ja ruokaostokset valmiiksi pakattuina?

 

Esitä siis rohkeasti toiveesi ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!

 

Kahvila ja ravintola palvelevat yritysten lisäksi alueen asukkaita. Kankaalla palvelut ovat lähellä, ja alueen rakentuessa niitä tulee myös lisää. Palvelualan yritykset kuten kioskit ja parturi-kampaamot löytävät tiensä Kankaalle sitä mukaa kun talot kohoavat ja ihmiset asettuvat alueelle.

Tällä hetkellä Kankaan Arkissa

 • Ensimmäiset yritykset muuttavat upeaan Kankaan Arkkiin 1.4. Tämä ei ole aprillipila! Katso galleriasta viimeisimmät kuvat ennen muuttoa.
 • Katso gallerian kuva ja ihastu seitsemännen kerroksen näkymiin!
 • Gallerian viimeisin julkisivukuva on lasiseinän asennuksesta vuoden 2021 ensimmäisellä viikolla. Luonnon valon määrä lisää myös työtehoa!
 • Katso galleriassa olevaa ilmakuvaa ja mieti kuinka hienoon paikkaan Kankaan Arkki nousee! Olisiko siellä teidän firman uusi koti?
 • Homma etenee! 13.11. yhteensovitettiin töitä ravintolan seinustalla, kun yhtäaikaa tehtiin maanrakennus- ja muuraustöitä sekä asennettiin teräsparvekkeita. Homma hoituu, kun on ammattilaiset asialla. Kuvagalleriasta löytyy todisteet!
 • 6.11.2020 oli ravintolan lasiseinän asennus käynnissä. Ulkona muurataan julkisivua ja sisällä on laatoitustyöt alkaneet. Eli työt rakennuksella etenevät mallikkaasti!
 • Haemme Kankaan Arkkiin sekä palveluntarjoajia että toimitilaa etsiviä yrityksiä. 
 • Kankaan Arkki tuo Juveneksen Jyväskylään! Lue lisää.
 • Kankaan Arkkiin muuttavat mm:
  • Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalvelujen osaaja Accountor
  • Suurin suomalainen rakennusyhtiö YIT
  • Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tuottava Monetra Keski-Suomi
  • Jyväskylän Yritystehdas
  • Juvenes tarjoaa ravintolapalveluita Kankaan Arkissa
  • Sinun yrityksesi?
 • Vielä vapaana mm. liiketilaa 1. kerroksessa ja toimitilaa 4. ja 6. kerroksessa.
 • Arkkitehdit ja suunnittelijat paiskivat töitä antaumuksella, jotta Kankaan Arkista tulee jotain uskomattoman hienoa juuri sinun yrityksellesi ja työntekijöillesi!

<b>7</b>
<b>Kankaan Arkki julkisivu tammikuu 21</b>
<b>kankaan arkki joulukuu 2020</b>
<b>julkisivu joulukuu 2020</b>
<b>ravintolan lasiseina</b>
<b>18.9.2020</b>
<b>Kankaan_Arkki_Ravintolavisualisointi</b><br>Kankaan Arkin ravintola
<b>3-080_Kankaan_Arkki_ulkokuva_2_V2</b><br>Kankaan Arkki ulkoa
<b>Kankaan Arkki</b><br>kuva työmaalta toukokuussa
<b>Kankaan_Arkki_Ravintolavisualisointi info ylakerta</b><br>Kankaan Arkin aula ja kahvila
<b>3-080_aula</b>
<b>Kankaan_Arkki_visupaivitys_raakavedos</b>
<b>4 krs</b>
<b>3-080_4krs</b>
<b>Kankaan Arkki</b><br>ilmakuvaa toukokuussa
<b>Kankaan Arkki 6. kerros</b><br>vapaat tilat
<b>Kankaan Arkki 1. kerros</b><br>vapaat tilat
<b>maanrakennus muuraus parvekeasennus yhtaikaa</b>
<b>rakennustyot 13</b>

Jump right in

Business Jyväskylä on Jyväskylän kaupungin yksikkö, jonka tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Business JKL on yrityksen ratkaisukeskeinen ja luotettava kumppani, verkostot tunteva ja rivakka kasvun mahdollistaja yritysten eri tilanteissa. Tehtävänämme on myös kotimaisten ja kansainvälisten yritysten sijoittumisten lisääminen ja toimintamallin kehittäminen.

Kankaan Arkki

Keskellä kaupunkia, keskellä kehitystä, keskellä elämää

Kangas on Jyväskylän kaupungin merkittävin aluekehityshanke, entinen paperitehdas ja tulevaisuuden älykäs kaupunginosa, jossa asutaan, työskennellään, opiskellaan ja viihdytään. Kankaan suunnittelussa ja toteutuksessa vanhojen kaavojen tilalle vaihtuvat uudet oivallukset ja viisaat ratkaisut, alueen mielenkiintoista historiaa unohtamatta.

Vuonna 2040 Kankaalla kaavaillaan asuvan yli 5000 ja työskentelevän noin 2100 ihmistä.