Kankaan Arkki

Yhteystiedot

Kankaan Arkki

 

Uusi toimitilarakennus rakennetaan Kankaan alueelle. Muuttovalmis rakennus on loppuvuodesta 2020.

 

Kangas sijaitsee Jyväskylän keskustan välittömässä läheisyydessä. Matkakeskuksesta pääsee autolla 10 minuutissa ja kävellen 20 minuutissa.

 

Kankaan Arkin käyntiosoite on Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä.

Kirsi Kautola

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

050 527 6701

kirsi.kautola@jykia.fi


Raili Kuosmanen

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ

044 510 6926

raili.kuosmanen@jykia.fi

Ota yhteyttä

*
*

Pakolliset kentät * 

Kankaan Arkki rakennetaan YIT:n ja Jykian yhteistyönä. YIT rakentaa ja rakennuttaa ja Jykia vastaa vuokrauksesta ja palvelukonseptista.

Jump right in

Business Jyväskylä on Jyväskylän kaupungin yksikkö, jonka tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Business JKL on yrityksen ratkaisukeskeinen ja luotettava kumppani, verkostot tunteva ja rivakka kasvun mahdollistaja yritysten eri tilanteissa. Tehtävänämme on myös kotimaisten ja kansainvälisten yritysten sijoittumisten lisääminen ja toimintamallin kehittäminen.

Kankaan Arkki

Keskellä kaupunkia, keskellä kehitystä, keskellä elämää

Kangas on Jyväskylän kaupungin merkittävin aluekehityshanke, entinen paperitehdas ja tulevaisuuden älykäs kaupunginosa, jossa asutaan, työskennellään, opiskellaan ja viihdytään. Kankaan suunnittelussa ja toteutuksessa vanhojen kaavojen tilalle vaihtuvat uudet oivallukset ja viisaat ratkaisut, alueen mielenkiintoista historiaa unohtamatta.

Vuonna 2040 Kankaalla kaavaillaan asuvan yli 5000 ja työskentelevän noin 2100 ihmistä.