Hoivakoti Rantala

Hoivakoti Rantala tarjoaa Vitapoliksessa ympärivuorokautisia hoivapalveluja 4 ryhmäkodissa, joissa asuu yhteensä 60 ikäihmistä. Jokaisella asukkaalla on viihtyisä ja tilava oma huone, ja yhteensä koko hoivakodin huoneistopinta-ala on 2 800 neliömetriä. Kodinomaisuus, huolenpito ja turvallisuus tekevät Rantalasta paikan, jossa otetaan huomioon sekä ihmisen yksityisyys että hoivantarve.

Elämänlaatu, turvallisuuden tunne ja itsensä tunteminen tärkeäksi syntyy ammattitaitoisesta ja sitoutuneesta henkilökunnasta. Rantalassa on lähes 40 hoitajaa, jotka viettävät aikansa toimistojen sijaan asukkaiden parissa. Lääkäri käy paikan päällä. Rantalassa elämällä on sisältöä, ja asukkaat saavat nauttia niin maukkaasta kotiruoasta, rantasaunan löylyistä kuin Kinkomaan seudun luonnonkaudestakin. Kaikki Rantalan tilat ovat esteettömiä ja monipuolisia, ja viihtyisä piha-alue on turvallinen ulkoilla yksin tai yhdessä muiden kanssa.

Hoivakoti Rantalan omistaa Vitapolis Asunnot Oy ja sen hoivapalvelut tuottaa Attendo Oy, Suomen johtava hoivapalveluja tarjoava yritys. Attendon kaikki toimialat on ISO 9000 -sertifioitu.

http://attendo.fi/Hoivakoti-Rantala