Vitapoliksessa jokainen ihminen on tärkeä

Vitapolis on luotu ihmisille, jotka nauttivat luonnon läheisyydestä ja toisaalta laadukkaiden palvelujen saatavuudesta ja nopeista kulkuyhteyksistä vilkkaisiin kaupunkikeskustoihin. Vitapolis on riittävän kaukana ja sopivan lähellä.

 

Viihtyisää asumista

Vitapolis on koko ajan kehittyvä asuinympäristö, jonka palvelut lisääntyvät asukasmäärän tahtiin. Omakotialueen lisäksi Vitapoliksessa on kerrostalo- ja hoiva-asumista. Lapset kasvavat turvallisessa ympäristössä missä koulu on kävelymatkan päässä ja luonto houkuttelee leikkeihin. Alueella on mahtavien vesiaktiviteettimahdollisuuksien lisäksi frisbeegolf-rata kaikkien käytössä. 

 

Muuramen mäntymetsien keskellä nautitaan luonnon läheisyydestä ja laadukkaiden palvelujen saatavuudesta. Vitapoliksesta on hyvät kulku- ja kevyen liikenteen väylät lähikaupunkeihin: Jyväskylä on vain vartin ajomatkan päässä. Vitapolis tarjoaa kodin kaikenikäisille ihmisille.

 

Omakotitalojen ja palveluasuntojen lisäksi alueelle on kaavoitettu rivi- ja pientaloalue sekä tyylikäs kerrostaloalue. Palveleva asuinympäristö antaa erinomaiset puitteet niin laatutietoisten aikuisten kuin lapsiperheidenkin elämälle.

 

Tutustu tontteihin ja klikkaa esitteeseen ja tonttihinnastoon:

tonttimyynti kevät 24

tonttimyyntihinnasto 24

Kerrostalotontteja Päijänteen rantamaisemissa

Rivitalotontteja järvinäkymin

Paatelanmäen pientaloalueen tontit myynnissä