Vitapoliksessa jokainen ihminen on tärkeä

Vitapolis on luotu ihmisille, jotka nauttivat luonnon läheisyydestä ja toisaalta laadukkaiden palvelujen saatavuudesta ja nopeista kulkuyhteyksistä vilkkaisiin kaupunkikeskustoihin. Vitapolis on riittävän kaukana ja sopivan lähellä.

 

Viihtyisää asumista

Vitapolis on koko ajan kehittyvä asuinympäristö, jonka palvelut ovat vapaasti kaikkien alueen asukkaiden, työntekijöiden, kuntalaisten ja matkailijoiden käytettävissä.

 

Omakotialueen lisäksi Vitapoliksessa on kerrostalo- ja hoiva-asumista. Lapset kasvavat turvallisessa ympäristössä missä koulu ja päiväkoti ovat kävelymatkan päässä ja luonto houkuttelee leikkeihin.

 

Alueella on mahtavien vesiaktiviteettimahdollisuuksien lisäksi tenniskenttä ja frisbeegolf-rata kaikkien käytössä. Kesäisin palvelee nuorten yrittäjien kesäkahvila ja vuotuinen Kesäilta Vitapoliksessa -tapahtuma tarjoaa ohjelmaa kaiken ikäisille.

 

Muuramen mäntymetsien keskellä nautitaan luonnon läheisyydestä ja laadukkaiden palvelujen saatavuudesta. Vitapoliksesta on hyvät kulku- ja kevyen liikenteen väylät lähikaupunkeihin: Jyväskylä on vain vartin ajomatkan päässä. Vitapolis tarjoaa kodin kaikenikäisille ihmisille.

 

Omakotitalojen ja palveluasuntojen lisäksi alueelle on kaavoitettu rivi- ja pientaloalue sekä tyylikäs kerrostaloalue. Palveleva asuinympäristö antaa erinomaiset puitteet niin laatutietoisten aikuisten kuin lapsiperheidenkin elämälle.

As. Oy Lundintie on uusimpia Vitapoliksen asuintaloja

50-luvulla rakennettu valkea kaunotar Päijänne-näkymin

Muuta Päijänteen rantamaisemiin! Uutta asuntotuotantoa tulossa.