Palvelut

Vitapolis on on uudenlainen palveleva asuinalue, jonka tarjonta kasvaa koko ajan! Tässä muutama esimerkki tämän hetken palveluista.

Päiväkoti

Päiväkoti Norlandia Satumetsä on satujen ja luonnonihmeiden päiväkoti. Liikumme viikottain lähiympäristössä ihmetellen ympäröivää luontoa. Toteutamme päiväkodissamme Metsämörritoimintaa. Sadut ovat myös päivittäin mukana arjessamme. Satujen maailmaan syvennymme kädentöiden, musiikin, liikunnan ja draaman keinoin. 

www.satumetsa.norlandiapaivakodit.fi

 

Koulu

Kinkomaan kouluun on matkaa Vitapoliksesta kilometri. Pienet koululaiset taittavat koulumatkansa turvallisesti kevyen liikenteen väylää pitkin.

 

Ruokakauppa

K-market Kinkomaa palvelee monipuolisesti. Valikoimaa laajennetaan asiakkaiden toiveesta ja viimeisimpänä uutuutena on Postin pakettiautomaatti.

Liikunta ja vapaa-aika

Vitapoliksessa on helppo harrastaa aktiivista ulkoilmaelämää. Luonto aukeaa kotiovelta ja Päijänne kutsuu vesille.

Tenniskenttä on kaikkien vapaassa käytössä ja 9-korinen frisbeegolf-rata kiertää aluetta. Omakotialueen reunalla sijaitsevan leikkikentän erikoisuutena on pingispöytä. Hoivakoti Paatelan takaa lähtee polku-/latuverkosto aina Keljoon asti. Esteettömät kevyen liikenteen väylät noudattelevat rantaviivaa.

 

Viljelylaatikot

Vitapoliksessa on viljelylaatikoita. Laatikot ovat kooltaan 1,5 m x 5 m. Vuonna 2023 laatikoita ei enää vuokrata, vaan ne saa ottaa halutessaan käyttöön. Kasvata omat vihannekset ja juurekset tänä kesänä. Tai istuta laatikkoon kukkia iloksesi! Laatikot sijaitsevat Kangaslammen ja hoivakoti Hannalan vieressä, pyöräteiden risteyksessä.

 

Oman laatikon saat varattua laittamalla Minnalle sähköpostia minna.helsingius@jykia.fi

Vuokraa soutuveneelle tai vaikka kanootille paikka

 

Vitapoliksessa on vuokrattavana soutuvenepaikkoja! Paikat sijaitsevat mm. uimarannan ja päärakennuksen läheisyydessä. Vuokrahinnat ovat 68€ Vitapoliksen asukkaalle/toimijalle ja 96€ muille.

 

Sopimukset tehdään kalenterivuodeksi kerrallaan. Paikan saa vuokrattua laittamalla sähköpostia minna.helsingius@jykia.fi

 

Laituripaikkoja

 

Muuramen kunta vuokraa laituripaikkoja. 

 

Laituri kartalla.